Kreatin giver resultater på kort tid

Kreatin findes i vores muskler og er et naturligt stof, der har stor betydning for, at vi kan udføre kortvarigt, intensivt arbejde. I forbindelse med ekstremsport har kreatin vist sig, at have en øgende virkning på præstationsevnen.
I Danmark er det mest solgte kosttilskud kreatin og proteinpulver. De fleste sport udøvere der benytter sig af kreatin, er i starten lidt skeptiske med hvad de putter i munden, og et af de oftest stillede spørgsmål er også, om kreatin har nogle bivirkninger.

Gennemtestet kosttilskud

I bodybuilder miljøet hører man tit om bivirkninger bl.a. hårtab eller sterilitet m.fl. Dog har man gennem flere års research, ikke fundet nogle seriøse bivirkninger andet end vægtforøgelse, da kroppen binder mere væske.
Kreatin er altså ikke farligt, men du skal dog huske at købe et rent produkt fra en anerkendt forhandler, så du er sikker på, at der ikke er tilsat urenheder eller andre ting.
Anbefaling: Kreatin tilskud
Kreatin er ikke ulovlige anabolske steorider, men et gennemtestet kosttilskud som ikke har alvorlige bivirkninger.

Men hvilket kreatin pulver er så det bedste?

Når du træner og vil opnå muskelvækst og styrke hurtigt, så er mikroniseret kreatin det bedste, da det optages bedre i kroppen.
Alle kreatin-produkter skal være godkendt i Danmark, for at sikre en vis kvalitet. Så handl ikke produktet fra et mærke du ikke stoler på, men hold dig til kendte mærker som Bodylab, Maxim m.fl.
Ønsker du at blande produktet, så er det bedst at gøre det selv. F.eks. plejer jeg at blande ren kreatin med druesukker, da ren kreatin virker bedst, men hurtigt mister effekten opløst i vand.
Mange producenter laver færdigblandede produkter som både indeholder kreatin og proteinpulver, men typisk indeholder produkterne ikke nok kreatin. Alligevel sælger producenterne produkterne dyrere, end hvis du køber proteinpulver og kreatin hver for sig.

Del med dine venner...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter