Hvor gør man af mobilen når man er ude at løbe?

Kender du det problem med, at du ikke aner hvor du skal gøre af din mobil eller din husnøgle når du er ude at løbe? Det er løst nu, for det er muligt at få mobilholdere, der kan strappes fast på armen med velkro, og som også har en lille lomme til en nøgle. Det er selvfølgelig lidt besværligt, altid at skulle have nøglen ud af sit nøglebundt, hver gang man skal træne, men det er langt at fortrække frem for at skulle gemme nøglen under potteplanter i opgangen eller foran huset. Og at have den på sig er forstyrrende på grund af at den rasler op og ned, og man risikerer at den falder ud, hvis man ikke har en lomme med lynlås.

Det samme problem findes med mobiltelefonen, netop dén er det de færreste der kan undvære, da det er den der kan alarmere os, hvis noget sker, hvis man venter et vigtigt opkald eller ganske simpelt hvis man vil høre musik på sin daglige løbetur. Naturligvis kan man få Ipods osv. hvis man er den type,d er ikke snes det er et problem at være foruden mobilen en times tid, men man skal stadig have et sted at gøre af den, hvor den ikke generer, dunker mod kroppen mens man løber – og frem for alt ikke bliver beskadiget, når den flyver ud af lommen eller slår mod benet når man sætter tempoet op.

Derfor kan det klart anbefales med denne form for mobilholder, der kan gøres fast til armen (dog ikke for fast, så det stopper blodomløbet – så kan man nemlig det hele på én gang. Løbe uden at blive generet af genstande, høre musik OG have sin nøgle med sig.

Skulle der alligevel ske skader med mobilen, findes der butikker der kan skifte skærm og reparere skader for forholdvis billige penge – tjek for eksempel Irepair.dk.

Del med dine venner...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter