Kredsløbs- og koordinationstræning giver dig styrke

Hos Body-sds kan man blive udfordret på både sin koordination og gennem kredsløbs- og ledtræning. Dette kommer af, at Body-sds har en filosofi om, at din krops krænser skal flyttes for at du bliver stærkere. Dette kan ske ved Body-sds, som har helt særlige trænings programmer på alle disse punkter.

Træningen er tilrettet det moderne menneske, og har siden 1982 hvor det blev opfundet været i udvikling. Så der er konstant nye metoder og viden der bygger oven på gammel. Body-sds mener alt alt i kroppen hænger sammen. Det er både ved behandling af ømme muskler eller led, men det gælder også i deres træningsessions.

Elite-sportudøvere har haft stor glæde at Body-sds’ program, og gennem deres trænings procedurer har disse forbedret deres tider og resulter. Dette kan ske fordi træning hos Body-sds kan koples sammen med andet træning.

Udover træning kan man også købe diverse kosttilskud på deres side, som de står inde for med garanti virker og er godt. Body-sds går meget op i sundhed og kost. Derfor kan du også læse flere kritiske artikler om fødevarer på deres hjemmeside. Blandt andet om arsenik i ris, hvad man skal putte i munden når man vil styrke sit immunforsvar og hvordan man kan afhjælpe og helt undgå seneskedehindebetændelse.

Body-sds er et koncept og et trænings- og sundhedssted du ikke finder andre steder. En læge vil aldrig kunne henvise dig til så kraft- og effektfuld en behandlingform,k, som den du finder hos Body-sds. Det er for alle aldre – også for de helt mindste, der kan få en baby-behandling.

Spis og træn dig glad og tilpas med faste sessions hos Body-sds. Du vil kunne se det på både dit udseende, dit humør og dit helred, når du kommer i form og begynder at leve sundt. Det er ikke bare sport for sportens skyld, det er en livsstil, som alle kan have glæde af.

Del med dine venner...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter