VLC-kure og løb hænger ikke sammen

Den ene kur efterfølger den anden – senest har vi haft paleo, high protein kure og ingefærd-kuren.

En af dem, der har holdt sig relevant ad flere omgange er Very Low Calorie-kuren. Den simple tanke er her, at du indtager meget få kalorier, mellem 500 og 1.000 under hvad du egentligt burde, og på den måde taber dig.

Princippet er simpelt; når du indtager færre kalorier end kroppen forbrænder taber du dig også.

Lige netop dette princip hænger dog ikke særligt godt sammen med løb.

Du har ingen energi

På en VLC-kur – hvilken fx kan opretholdes med Nupo varer (se Nupo tilbud her) har du ikke særligt meget energi. Kroppen får ikke de kalorier, den efterspørger, og du har derfor også begrænset energi at gøre godt med.

Det betyder, at en løbetur ikke kan anbefales. Du har reelt ikke energi og får en dårlig tur. Du vil føle dig utilpas og stoppe løbeturen før tid.

Mange danskere der kører Very Low Calorie-kuren kører den i nogle dage eller en uge ad gangen, hvorefter et lige så langt interval køres med almindelig mad. Du kan passende tage dine løbeture i de almindelige uger og så undlade for meget fysisk aktivitet i ugen med VLC, hvor du skal spare på energien.

Overvej dine løbesko

Nu vi er ved emnet kan du med fordel tjekke den nye side Strandloebet.dk, der er dedikeret til barfodsløbesko.

De populære barfodsløbesko har ingen stødabsorbering, hvorledes du bliver tvunget til at løbe på forfoden i stedet for med hællanding, som du er van til.

Dette kan være med til at mindske risikoen for at få skader – videnskaben er dog ikke helt præcis på dette emne og du bør derfor købe et par barfodsløbesko og for dig selv prøve, om de fungerer bedre for dig end almindelige løbesko gør.

Barfodsløbesko koster typisk mellem 500 kroner og 700 kroner – en tand mindre end de dyreste, premium løbesko med hællanding, men dog stadig et ganske anseeligt beløb. Du kan være heldig at spare mellem 20 og 30 % ved at købe dine løbesko i udlandet, hvor webbutikkerne har lavere omkostningerne end tilfældet er i Danmark og du derfor kan købe varerne til en billigere pris.

Del med dine venner...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *